ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
26/10/2021 02:33
 

Salutació de l'Alcalde

Joan Senmartí Escarrà
Joan Senmartí Escarrà

Benvinguts a la web de l'Ajuntament de Santa Cecília de Voltregà. En aquest espai trobareu informació d'interès del nostre petit però acollidor municipi.

 

Santa Cecília és un poble acollidor que està format per un seguit de masos escampats i que limita amb els pobles de Les Masies de Voltregà, Gurb, Sant Bartomeu del Grau i Sobremunt. El seu terme municipal s'estén a través de la vall que forma el curs inferior de la riera de Sorreigs i es troba encaixat entre els cimals de la Tuta i de Santa Perpètua i la serra de Sant Martí Xic o del Castell de Voltregà.

 

Si us acosteu podreu visitar el Gorg Negre, gorg de profunditat insondable segons les llegendes i amb connotacions màgiques, l'església parroquial del S. XVIII, caminar pel camí que ressegueix la riera de Sorreigs des de la Plana de Vic fins al Lluçanès o pujar fins a Sant Martí Xic.

 

El maridatge perfecte de paisatge i llegat cultural ens ofereix espais incomparables i extraordinaris. Per aquest motiu us puc dir que Santa Cecília és un indret ideal per viure-hi, passejar-hi o descobrir-lo intensament durant uns instants, unes hores o sempre que vulgueu.

 

Sigueu benvinguts. Us esperem.

 

Joan Sentmartí Escarrà

Alcalde

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/08/2019 17:34